وبلاگ شخصی مملی

دست نوشته های یک مرد اینترنتی

وبلاگ شخصی مملی

دست نوشته های یک مرد اینترنتی

آموزش طرز تهیه و طبخ سریع دلمه قارچ در آموزش آشپزی افغانی

آموزش طرز تهیه و طبخ سریع دلمه قارچ در آموزش آشپزی افغانی

دلمه قارچ

مواد لازم

برای 4 نفر

قارچ درشت یک اندازه - 24 عدد

گوشت یا ژامبون چرخ کرده - 200 گرم

سویا سس - 1 قاشق سوپخوری

شکر - 1 قاشق مرباخوری

آرد ذرت - 1 قاشق سوپخوری

نمک - بقدر کافی

آموزش طرز تهیه و طبخ سریع دلمه قارچ در آموزش آشپزی افغانی

دلمه قارچ

آموزش طرز تهیه و طبخ سریع دلمه قارچ در آموزش آشپزی افغانی

طرز تهیه

گوشت یا ژامبون را با یک قاشق سویا سس و آرد و کمی نمک مخلوط می نمائیم.ساق قارچ ها را از کلاهک جدا نموده،ساق ها را می شوئیم و ریز خرد می کنیم.

یکی دو قاشق روغن مایع در تابه می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم . قارچ های خرد کرده را در آن کمی سرخ می نماییم. بعد گوشت را با قارچ مخلوط نموده ،هم می زنیم. کمی شکر و نمک به آن اضافه کرده،بعد از یکی دو دقیقه که آب گوشت کشیده شد،داخل قارچ ها را با آن پر می نمائیم.

بعد قارچ های آماده شده را در یک ردیف در ظرف چیده در فر ملایم به مدت 4 تا 5 دقیقه قرار می دهیم،کافی است قارچ کمی نرم شود. می توانیم قارچ ها را در تابه چیده درب آن را بگذاریم و چند دقیقه با حرارت ملایم بپزیم.

این روش تهیه دلمه قارچ چینی می باشد.

آشپزی افغانی

  • محمد موسوی

آشپزی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی