وبلاگ شخصی مملی

دست نوشته های یک مرد اینترنتی

وبلاگ شخصی مملی

دست نوشته های یک مرد اینترنتی

آموزش طبخ غذاهای ایرانی غذاهای جالب و خوشمزه آشپزی کلم دلمه

آموزش طبخ غذاهای ایرانی غذاهای جالب و خوشمزه آشپزی

کلم دلمه


 مواد لازم

کلم برگ یک عدد

پیاز سه تا چهار عدد

سبزی دلمه خرد شده( تره، جعفری، گشنیز، شوید، ترخان و نعنا ) یک پیمانه

گوشت چرخکــرده 500 گــرم

برنج آبکش شده یک و نیم پیمانه

لپه پخته شده نصف پیمانه

سرکه یک چهارم پیمانه

شکر: یک چهارم پیمانه

نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

رب گوجه فرنگی


  آموزش طبخ غذاهای ایرانی غذاهای جالب و خوشمزه آشپزی

کلم دلمه
آموزش طبخ غذاهای ایرانی غذاهای جالب و خوشمزه آشپزی


برای طبخ کلم دلمه ابتدا آب را در قابلمه ریخته  روی حرارت قرار داده تا به جوش آید. قسمت سفت ساقه روی کلم را با چاقو جدا کنید. کلم را به صورت درسته در آب جوش قرار داده تا کمی بجوشد به کمک دو کفگیر برگ‌های کلم را دانه دانه جدا کنید. کمی که ساقه برگ‌ها نرم شد از قابلمه در آورید به همین ترتیب تا انتها برگ‌ها را جدا کنید.

دو عدد از پیازها را سرخ کرده، گوشت را به آن اضافه می‌نماییم و تفت می‌دهیم. رب گوجه ‌فرنگی را به آن افزوده و اجازه می‌دهیم تا سرخ شود.

نمک، فلفل و زردچوبه را به اندازه دلخواه افزوده،سپس برنج، لپه و سبزی را با این مواد مخلوط می‌کنیم. مواد فوق را داخل برگ کلم‌های پخته شده ریخته، می‌پیچیم و داخل قابلمه می‌گذاریم.

در ظرفی جداگانه دو عدد پیاز دیگر را تفت داده و یک تا دو قاشق رب گوجه‌فرنگی به آن اضافه می‌کنیم، سپس آب را می‌افزاییم، آب که به جوش آمد، آن را روی دلمه‌ ها می‌ریزیم. آب دلمه باید اندازه‌‌ای باشد که کمی روی دلمه‌‌ها را بپوشاند، در اواخر پخت شکر را در یک لیوان آب حل کرده و به همراه سرکه به دلمه‌ها اضافه می‌‌کنیم.
می شود از همین مواد داخل یک لایه پیاز ریخته و همراه کلم سرو کنید

آشپزی


  • محمد موسوی

آشپزی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی